De 2-minutenregel voor Spijkers op rol

Een ringnagel bestaat uit vier essentiële elementen. De combinatie met die elementen bepaalt in grote mate voor welke hechttoepassing de ringnagel gebruikt kan worden. De hoofdelement van ons spijker bestaan:

Dit rolnagelapparaat CN565S aangaande MAX® is goed uitgebalanceerd en is één over een lichtste spijkera..

Het 34° korte, recht-in-lijn opslagruimte geeft excellente beweegruimte, balance en gezichtsveld op dit werk. Ons krachtige machine vanwege constructies die een brede range spijkers v

Een S65CNP heeft een magnesium behuizing voor een specifieke hoge sterkte/gewicht verhouding.product nameS65CNP, trommelspijkermachine, restrictive lucht verbruik (Bij 60 schoten per m

Hulp nodig voor het selecteren over bevestigingsmaterialen? Weet u dan ook ook niet precies die bevestigingsmaterialen u benodigd bezit bij de tacker? In onze nietenwijzer selecteert u dan ook uw type tacker en tegenkomt u regelrecht welke bevestigingsmaterialen passend zijn!

De MC60-34 hoekanker spijker machine kan zijn ons compacte spijkermachine welke maximaal 60mm spijkers. Zijn innovatieve neusstuk ontwerp zorgt voor exacte plaatsing in voorgeboorde gaten van hoekankers en metalen platen.

Uitstekend voor constructie, meubilair
meubilering, kasten en lijsten kan zijn de SFN30 via zijn polymeer behuizing een met de lichste machines op een markt.

Het 34° heerlijke, recht-in-lijn opslagplaats geeft excellente beweegruimte, balance en gezichtsveld op het werk. Ons krachtige machine vanwege constructies welke een brede range spijkers v

SemiPro toestellen bezitten aan de zeer veilige "Trigger fire" eigenschap en 1 jaar garantiebewijs. Makkelijk herkenbaar aan hun zwarte behuizingen betreffende rooie kap. Een S2

Een SN90CXP D-kop constructie spijkermachine is gemaakt betreffende een Professional in gedachte. XtremePro modellen zijn ook intern mits extern verbeterd om een levensduur en dit gebruikscomfort extra te verhogen.

Een punt met een ringnagel kan zijn heel wat belangrijker vervolgens dat deze op dit eerste gelaat lijkt. Voor ringnagels kennen we punten voor normale toepassingen, more info punten welke vermijden het het hout breekt en punten die een ringnagel helpt teneinde te buigen wanneer die in dit werkstuk geslagen wordt. Een vier punten die we kennen voor ringnagels zijn: beitelpunt, botte issue, platte kwestie en klinkpunt.

Twijfelt u dan ook ofwel deze spijkers in uw tacker passen? Neem dan gerust contact betreffende het op wegens vrijblijvend raadgeving.

Blanke spijkers beschikken over geen beschermlaag en zijn daarom buitengewoon geschikt wegens toepassingen welke geen bescherming nodig beschikken over. Denk bijvoorbeeld aan pallets welke weinig gebruikt geraken. 

Tevens bestaan deze spijkers leverbaar in ons roestvaststaal uitvoering met een bolkop, die worden aangewend wegens het o.a. spijkeren met schuttingen, rabatdelen en aangaande planken ofwel platen welke buiten geraken aangewend, door een bolle kop van de spijker bezit die een hete afwerking. Een RVS spijkers zijn leverbaar op ons draad gelaste uitvoering doch ook leverbaar in ons kunststof gewikkelde groep. Verder zijn die spijkers leverbaar in een roestvast stalen uitvoeringen voorzien betreffende iedere gewenste RAL kleur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De 2-minutenregel voor Spijkers op rol”

Leave a Reply

Gravatar